| 8 ΣΧΟΛΙΑ

Bikini Time

bikini-smellslikefashion-6

Καλοκαίρι. Η εποχή που επιλέγουμε το σωστό μαγιό για να ορμήξουμε στις παραλίες – ή στις πισίνες αν δεν προβλέπεται να κάνεις διακοπές της προκοπής όπως εγώ. Βάζουμε λάδι, ψεκάζουμε τα μαλλιά μας με ειδικό αντηλιακό για να τα προστατεύσουμε, πίνουμε ένα cocktail και έτοιμο το ειδυλλιακό τοπίο ακόμα κι αν είσαι παραδίπλα από το σπίτι σου.

Αγαπημένη μου συνήθεια για τα μαγιό είναι το λεγόμενο mix & match: να ανακατεύω δηλαδή τα σετ και να διαμορφώνω διαφορετικό bikini κάθε φορά. Ιδανική επιλογή για το mix & match είναι το λευκό χρώμα που ούτως ή άλλως θεωρείται hot για φέτος το καλοκαίρι. Μπορεί να συνδυαστεί με κάθε απόχρωση, ακόμα και με περσινά σου μαγιό! Αν μάλιστα είσαι και μαυρισμένη, το αποτέλεσμα θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

Όσο για το bottom, προτιμώ τα έντονα χρώματα και κάτι ανάμεσα σε brazilian και κανονικό όσον αφορά στο κόψιμο και τη γραμμή του μαγιό – ο ιδανικός συμβιβασμός ανάμεσα σε εμένα και το αγόρι μου. Αν ανήκεις στην ίδια κατηγορία ή είσαι ακόμα πιο τολμηρή, σου προτείνω τα MyMoo για να βρεις το τέλειο μαγιό του καλοκαιριού σε τιμές εξαιρετικά προσιτές και φοβερή ποικιλία σχεδίων. Το κατάστημα φημίζεται για τα sexy brazilian που σου τονώνουν το ηθικό σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά παράλληλα δεν περιορίζουν το κοινό, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για κάτι πιο σεμνό – χωρίς να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα και να θυμίζεις καλόγρια.

bikini-smellslikefashion-3 bikini-smellslikefashion-4 bikini-smellslikefashion-9 bikini-smellslikefashion-17 bikini-smellslikefashion-20 bikini-smellslikefashion-2 bikini-smellslikefashion-11 bikini-smellslikefashion-10 bikini-smellslikefashion-12 bikini-smellslikefashion-18 bikini-smellslikefashion-19 bikini-smellslikefashion-5 bikini-smellslikefashion-16 bikini-smellslikefashion-14 bikini-smellslikefashion-15 bikini-smellslikefashion-1 bikini bikini-smellslikefashion-23 bikini-smellslikefashion-27 bikini-smellslikefashion-25 bikini-smellslikefashion-26 bikini-smellslikefashion-24 bikini-smellslikefashion-28

Έλα τώρα, πες την αλήθεια. Brazilian ή κανονικό και γιατί;

Bikini MyMoo // Viohazard necklace