| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Beauty Is Life Lipstick

beautytestbox-smellslikefashion-4

Το καλοκαίρι για εμένα σημαίνει απαλές αποχρώσεις στο μακιγιάζ, sexy λάμψη, ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Και όταν μιλάμε για κραγιόν, πάντα ψάχνω εκείνο το ένα που δε θα λείπει από την τσάντα μου ποτέ, θα ενυδατώνει τα χείλη μου και θα φροντίζει να μην ξεραίνονται κάνοντας το αποτέλεσμα αντιαισθητικό. Όλα τα παραπάνω τα βρήκα στο φοβερό κραγιόν της εταιρίας Beauty Is Life, που βρήκα στο eshop του Beauty Test Box.

H κοραλλί απόχρωση είναι ιδανική για τη σταρένια μου επιδερμίδα, αλλά και γιατί μου επιτρέπει να αυξομειώσω την ποσότητα, δημιουργώντας διαφορετικά looks. Με ένα απλό πέρασμα απλά τονίζει λίγο το πρόσωπο και το φωτίζει, ενώ αν επιμείνω λίγο παραπάνω δημιουργεί ένα sexy look που δύσκολα μπορεί κάποιος να αγνοήσει. 

Είναι όμως και μία απόχρωση παγίδα – τουλάχιστον για εμένα – και μερικές φορές τείνω να το παρακάνω, επομένως πρόσεχε πολύ! Με μέτρο! Αν επιλέξεις μία τέτοια απόχρωση για τα χείλη σου, φρόντισε να περάσεις ελάχιστο lip gloss σε παρόμοιο χρώμα από πάνω, ώστε να εξασφαλίσεις τη μέγιστη λάμψη.

beautytestbox-smellslikefashion-3 beautytestbox-smellslikefashion-5 beautytestbox-smellslikefashion-6

Μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ με ένα κλικ εδώ.