| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Τurquoise

london-25

Κάποτε με είχαν ρωτήσει, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ποιο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, ποιο με χαρακτηρίζει σαν προσωπικότητα. Αφού το σκέφτηκα για λίγα δευτερόλεπτα, συνειδητοποίησα πως είναι το τιρκουάζ. Εντυπωσιακό και φρέσκο, αλλά παράλληλα δύσκολο να ταιριάξει με όλες τις υπόλοιπες αποχρώσεις.Όταν όμως καταφέρει να ταιριάξει χρωματικά, το αποτέλεσμα είναι πολύ δυναμικό!

Είναι ωραίο να ντύνεσαι με βάση τη διάθεση ή τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου. Μπορείς να δείξεις στον άλλο τι νιώθεις και τι σκέφτεσαι χωρίς να χρειαστεί να πεις λέξη. Άλλωστε η πρώτη εντύπωση που έχεις για κάποιο άτομο βασίζεται στην εμφάνιση, έτσι; Καλώς ή κακώς, ο τρόπος που θα παρουσιαστείς σε κάποιον άνθρωπο μπορεί να τον κάνει να σχηματίσει μια συγκεκριμένη γνώμη για εσένα. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να δείξεις το χαρακτήρα σου ή τη διάθεση σου τη δεδομένη στιγμή. Ένα total black σύνολο ίσως δώσει την εντύπωση ότι είσαι ένας σκοτεινός, μελαγχολικός άνθρωπος. Μία πινελιά κόκκινου χρώματος όμως σε κάνει αυτόματα μυστηριώδη και γοητευτική! Όσο για το τιρκουάζ; Αποτυπώνει τέλεια το γεγονός ότι δεν ταιριάζω με όλους τους ανθρώπους – ποιος μπορεί άλλωστε; Όταν όμως γίνει το “κλικ” δένομαι τόσο πολύ μαζί τους δημιουργώντας μία φιλία/συνεργασία/ερωτική σχέση που δε μπορεί να ταρακουνηθεί από καμία δυσκολία.

london-20 london-18 london-15 london-21 london-17 london-19 london-22

Γι’ αυτό λοιπόν ξέχνα τα “πρέπει” και βασίσου στο ένστικτό σου. Πώς νιώθεις αυτή τη στιγμή; Άνοιξε την ντουλάπα σου και βρες ό,τι μπορεί να μεταφράσει τα συναισθήματά σου από λέξεις σε εικόνα. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο χρήσιμη συμβουλή σχετικά με τον τρόπο που μπορείς να ντυθείς.

Έχεις σκεφτεί ποιο χρώμα σε αντιπροσωπεύει;

Zara top // Lee jeans from the F/W 2013-2014 collection // Converse All Stars from MelinaMay.com // Thania.gr earrings // MCM bag