| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Vera Wang: The Big Finale

groupphotos-verawang-smellslikefashion-17

Καμιά φορά τυχαίνει να γνωρίζεις ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείς να θεωρηθείς “κολλητός” ή “παρέα”. Τους αγαπάς όμως και τους αισθάνεσαι κοντά σου. Και όταν εκείνοι πετυχαίνουν κάτι εκπληκτικό, προχωρούν στη ζωή τους, κάνουν ένα βήμα μπροστά ή λένε το περίφημο “I Do” δε μπορείς παρά να χαίρεσαι και να συγκινείσαι λες και πρόκειται για τον πιο δικό σου άνθρωπο.

Αυτή είναι η μαγεία του blogging, fashion και μη. Δένεσαι με ανθρώπους, μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα, ζεις στιγμές ευτυχίας και γέλιου μαζί τους, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι τόσο κοντά με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει. Όπως συμβαίνει εδώ με τη Λόπη του Fashion Architect , τη Στεφ του Not For Sale και την Ιωάννα του JoanAddicted πίσω από το φακό. Το finale του μεγάλου αφιερώματος στα νυφικά Vera Wang είναι μία φωτογραφική συλλογή με χαρούμενα μούτρα, πολύ γέλιο και κρυφά “έτσι θέλω να είμαι τη Μεγάλη Μέρα”, κάποια από αυτά λίγο προφητικά. Αν θες να θυμηθείς τα προηγούμενα άρθρα με θέμα τα πριγκιπικά Vera Wang νυφικά, κάνε κλικ εδώ, εδώ και εδώ.

Είναι ένα blog post με συναισθηματική αξία, ίσως από τα λίγα μέσα σε τούτο το blog, που σκοπό έχει να κάνει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο να χαμογελάσει  και να σκεφτεί όλα τα υπέροχα που έρχονται. Αφιερωμένο σε ένα άτομο που υπήρξε η πρώτη (κυριολεκτικά) fan του Smells Like Fashion, που με έχει στηρίξει πολύ και που τη βλέπω να ζει όσα ονειρεύεται κάθε κοπέλα.

groupphotos-verawang-smellslikefashion-10 groupphotos-verawang-smellslikefashion-9 groupphotos-verawang-smellslikefashion-6 groupphotos-verawang-smellslikefashion-2 groupphotos-verawang-smellslikefashion-1 groupphotos-verawang-smellslikefashion-8 groupphotos-verawang-smellslikefashion-11 groupphotos-verawang-smellslikefashion-12 groupphotos-verawang-smellslikefashion-13 groupphotos-verawang-smellslikefashion-7 groupphotos-verawang-smellslikefashion-5 joanna1 groupphotos-verawang-smellslikefashion-19 groupphotos-verawang-smellslikefashion-18 groupphotos-verawang-smellslikefashion-20 groupphotos-verawang-smellslikefashion-14 groupphotos-verawang-smellslikefashion-16 groupphotos-verawang-smellslikefashion-21 joanna2 groupphotos-verawang-smellslikefashion-22 

Ένα μεγάλο, λοιπόν, συγχαρητήρια σε μία από τις καλύτερες και πιο ταλαντούχες κοπέλες εκεί έξω. Η ώρα η καλή, και στα δικά μας οι λεύτερες και καλούς απογόνους!

 Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.