| 7 ΣΧΟΛΙΑ

The Somerset House

london-145

The Somerset House. Ίσως το αγαπημένο μου μέρος στο Λονδίνο, το Somerset House είναι -μεταξύ άλλων- ο χώρος όπου διεξάγεται το London Fashion Week. Είχα ετοιμάσει ένα πολύ stylish συνολάκι για την ημέρα που θα έκανα την βόλτα μου προς τα εκεί, αλλά ο καιρός του Λονδίνου με ανάγκασε να ντυθώ όσο πιο ζεστά και σπορ γινόταν, προκειμένου να σωθώ από το κρύο και τη βροχή. Ευτυχώς είχα την MCM τσάντα μου για να κρατήσει το στυλ ζωντανό!

Και μιας και μιλάμε για μόδα, ιδού τα πράγματα που μου έμαθε το Λονδίνο: 

  • Φόρα ό,τι θες. Κανείς δεν σε κοιτάει, κανείς δεν ενδιαφέρεται πώς είσαι. Fact.
  • Το στυλ των κοριτσιών είναι λίγο απ’όλα. Παρατήρησα πολλά Oxford shoes συνδυασμένα με οπάκ καλσόν και καλοκαιρινά φορεματάκια, λεπτές καμπαρντίνες και αρκετό extreme χρώμα στο μαλλί σε ιδιαίτερες ανταύγιες.
  • Αν πας για τουρισμό, φρόντισε να φοράς πάντα αθλητικά παπούτσια. Τις περισσότερες ημέρες φορούσα All Star αλλά η αλήθεια είναι  ότι όταν προτιμούσα τα Nike airmax μου η πατούσα ανακουφιζόταν άμεσα. Το Λονδίνο είναι τεράστιο για να αντέξουν τα πόδια σου με μπαλαρίνες ή μποτάκια.
  • Αφού πρόκειται να ντυθείς σαν κρεμμύδι για να μην κρυώνεις, φρόντισε να επενδύσεις σε εντυπωσιακά κοσμήματα για να νιώθεις λίγο κοριτσάκι!
  • Κράτα μικρά τσαντάκια τύπου satchel που περνιούνται ταχυδρομικά. Χωράνε όλα τα απαραίτητα και δε σε βαραίνουν, άσε που μπορείς να τα ελέγξεις πιο εύκολα μέσα στο μετρό ή σε περιοχή με πολυκοσμία.

london-144 london-151 london-150 london-148 london-149 london-147 london-143

Εσύ τί συνηθίζεις να φοράς όταν πηγαίνεις σε μία νέα χώρα για τουρισμό; Βάζεις πρώτα την άνεση και μετά το στυλ ή το αντίθετο;

Lee top // Wrangler jeans // Lifelikes Accessories necklace // Nike Airmax shoes // MCM bag // Zara jacket