| 3 ΣΧΟΛΙΑ

The Maxi Dress

maxidress-smellslikefashion-2

Το κοινό μυστικό του καλοκαιριού είναι ότι maxi φορέματα και φούστες επανήλθαν στο προσκήνιο. Φέτος δεν έχω προμηθευτεί (ακόμα) κάποιο καινούριο κομμάτι σε maxi στυλ – το μόνο που έχω είναι τούτο δω το φόρεμα που πλέον μετράει 3 χρόνια ζωής. Εδώ είναι που πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το έχω βολευτεί καθόλου.

Αν και θυμάμαι ότι για να το αγοράσω είχα ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό, το φόρεμα κάθε φορά που πλενόταν μάκραινε σε μήκος διαρκώς. Δε μπορώ να φανταστώ πόσες φορές το έχω κοντύνει ξανά και ξανά μέχρι να μου κάνει – και να σκεφτείς ότι έχω ύψος 1,72. Για να καταλάβεις, οι ροζ ρίγες στο τελείωμα του φορέματος ήταν 5 όταν το αγόρασα. Ένα άλλο πρόβλημα, αυτό που θα αναλύσουμε σήμερα, είναι ότι το κόψιμο του ρούχου αποκαλύπτει πολλά.

Δεν ανήκω στις γυναίκες που θέλουν να αποκαλύπτουν πολλά, προτιμώ να τα αφήνω στη φαντασία. Όταν όμως θέλω μία πιο θηλυκή εμφάνιση, ακολουθώ το χρυσό κανόνα που λέει ότι πρέπει να διαλέξουμε τί θα αποκαλύψουμε σε κάθε μας εμφάνιση: είτε πόδια, είτε στήθος, είτε πλάτη. Ποτέ όλα μαζί. Και αυτό το φόρεμα ξέρει καλά τα γούστα μου. Το ροζ χρώμα του εσωρούχου μου επιτρέπει να κάνω παιχνιδάκια με το φόρεμα και να το πλέξω με τις τιράντες, ώστε το τελευταίο να στέκεται καλά πάνω μου και να μη θυμίζει κουρτίνα. Τέλος, επειδή τμήμα της πλάτης μου αποκαλύπτεται, το έντονο χρώμα του εσώρουχου δένει με το φόρεμα και δεν φαίνεται κιτς.

maxidress-smellslikefashion-1 maxidress-smellslikefashion-4 maxidress-smellslikefashion-3 maxidress-smellslikefashion-10 maxidress-smellslikefashion-11 maxidress-smellslikefashion-12 maxidress-smellslikefashion-8 maxidress-smellslikefashion-7 maxidress-smellslikefashion-13 maxidress-smellslikefashion-9 maxidress-smellslikefashion-14

 

Επίσης, πώς σου φαίνεται το ombre χρώμα στα μαλλιά;

Gupsy dress // Famous Shoes flat sandals // Bluegirl pink cardigan //Astrologo Ottica sunglasses // Swarovski necklace // Victoria’s Secret bra // Furla bag