| 0 ΣΧΟΛΙΑ

The Balm Cosmetics

tutorial-1

Σαν πιστή πλέον φαν του Beauty Test Box, όχι μόνο συνεχίζω τα reviews των προϊόντων που με εντυπωσίασαν, αλλά παράλληλα ψάχνω νέα πράγματα να προμηθευτώ από το e-shop τους. Με λίγο ψάξιμο και αρκετό scroll down, έπεσα πάνω στα The Balm Cosmetics και ούρλιαξα χαρούμενη από την ανακάλυψη μου, σαν νέος Κολόμβος.

Κάνοντας ένα απλό κλικ στο site του Beauty Test Box και συγκεκριμένα στο κομμάτι που αφορά στα Balm Cosmetics, έμαθα πολλά για την εταιρία. Για παράδειγμα, έμαθα ότι είναι καλλυντικά paraben free – τα μόνα που έρχονται στην ελληνική αγορά και ότι φτιάχνονται από φυσικά συστατικά. Αυτά τα επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ έχουν πολλές χρήσεις – για παράδειγμα, η παλέτα με τις σκιές μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν eyeliner σε στερεή μορφή.

Όταν είδα τα προϊόντα ενθουσιάστηκα για τον προφανή λόγο: τη συσκευασία τους. H vintage και pop art αισθητική τους με άφησε με το στόμα ανοιχτό και ώθησε το δαχτυλάκι μου να πατήσει enter και να παραγγείλει 2 προϊόντα – δε φταίω εγώ κύριοι δικαστές, ήταν too good to say no. Επίσης, οι ονομασίες των καλλυντικών είναι ευρηματικοί. Εδώ βλέπεις τον κύριο Matt Nude στην παλέτα με τις ματ σκιές μου. Όλο μαζί “Meet Matt(e) Nude”. Όσο για το ρουζ, να σε ενημερώσω ότι είναι απόλυτα σταθερό και μακράς διαρκείας. Επίσης, αν πρόκειται να το αγοράσεις να έχεις στο νου σου ότι λίγη ποσότητα είναι υπερ-αρκετή κάθε φορά.

summermakeup-smellslikefashion-2summermakeup-smellslikefashion-3 summermakeup-smellslikefashion-4 summermakeup-smellslikefashion-5 summermakeup-smellslikefashion-6 summermakeup-smellslikefashion-8 tutorial-3 tutorial-4

Μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ την παλέτα με ένα κλικ εδώ και το ρουζ με ένα ακόμα κλικ εδώ. Επίσης, θέλω να τα αγοράσω ΟΛΑ. Αυτά.