| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Playing With Volumes

pinelopiclothes-smellslikefashion-2

Το παιχνίδι με τους όγκους νομίζω είναι το αγαπημένο μου και το πιο στάνταρ στοιχείο στον τρόπο που ντύνομαι. Αγαπώ τους  οίκους που αγκαλιάζουν αυτό το παιχνίδι (βλέπε Balenciaga και Balmain), αλλά δυστυχώς δεν είμαι extreme αρκετά για να το πάω ένα βήμα παραπέρα. Και επίσης δεν έχω τα κατάλληλα αξεσουάρ. Φροντίζω όμως να προσαρμόζομαι στην καθημερινότητα μου, επιλέγοντας συνδυασμούς όπως skinny jeans και loose tops.

Τα loose tops σαν το συγκεκριμένο (cuteness level 10) είναι ιδανικό για κάθε σωματότυπο, καθώς κρύβει τυχόν ατέλειες. Όσο για το παντελόνι, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια έκφραση που να μην περιέχει τη λέξη “τσιχλόφουσκα”. Πώς θα παίξεις όμως κι εσύ με τους όγκους; Είναι πραγματικά πανεύκολο – τουλάχιστον η δική μου εκδοχή.

Το παιχνίδι παίζεται εναλλάξ: φαρδύ, στενό, φαρδύ, στενό. Ή το αντίστροφο. Sleek μαλλιά, μπλούζα τύπου balloon, στενό παντελόνι, πλατφόρμες. Το statement κολιέ είναι προαιρετικό αλλά θα σε συμβούλευα να το τολμήσεις μόνο αν η μπλούζα δεν έχει μανίκια και γενικά δεν είναι too much. Μία ακόμα ωραία εκδοχή με μπλούζα παρόμοια θα ήταν να τη συνδυάσεις με στενή ψηλόμεση φούστα και σανδάλι ή ψηλοτάκουνο για πιο βραδινό look.

pinelopiclothes-smellslikefashion-8 pinelopiclothes-smellslikefashion-1 pinelopiclothes-smellslikefashion-3 pinelopiclothes-smellslikefashion-4 pinelopiclothes-smellslikefashion-9 pinelopiclothes-smellslikefashion-11 pinelopiclothes-smellslikefashion-10 pinelopiclothes-smellslikefashion-13 pinelopiclothes-smellslikefashion-12 pinelopiclothes-smellslikefashion-7 pinelopiclothes-smellslikefashion-6 pinelopiclothes-smellslikefashion-5 pinelopiclothes-smellslikefashion-14

(Δεν αντέχω, θα το πω: σε λίγες μέρες αυτό το παντελόνι ίσως γίνει δικό σου *σατανικό γέλιο*)

Pinelopi Clothes top & jeans // Vera’s Hands necklace // Vince Camuto wedges