| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Pink Sands Presentation

pinksands-smellslikefashion-31

Φαντάσου τα πιο νόστιμα γλυκά του κόσμου. Θυμίσου τα παστέλ χρώματα των macaroon. Πρόσθεσε λίγο pin – up sex appeal. Έτοιμο. Μόλις δημιούργησες με το μυαλό σου ένα ακόμα μαγιό της εταιρίας Pink Sands!

Στην περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις, άσε με να σε ξεναγήσω στον κόσμο των Pink Sands: Η εταιρία ιδρύθηκε το 2009 από την (κουκλάρα by the way) Στεφανία Φραγκίστα, η οποία εμπνεύστηκε το όνομα του brand από την παραλία Pink Sands στις Μπαχάμες. Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση ελληνίδας σχεδιάστριας που γνωρίζει φοβερή επιτυχία και χαίρομαι γι’αυτό. Καταστήματα  Pink Sands θα βρει κανείς τόσο στην Ελλάδα (Attica Golden Hall, Detroit, ξενοδοχεία 5 αστέρων κλπ) αλλά και στο εξωτερικό (Ελβετία, Μονακό, Ιαπωνία κα).

Πάμε τώρα στη συλλογή, για την οποία δεν ξέρω τί να πρωτοπώ. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται σε παστέλ αποχρώσεις αλλά μη φανταστείς κάτι βαρετό και baby like. Έντονα χρώματα γεμάτα ζωή και απροσδόκητα prints ξεπετάγονται από το πουθενά, κάνονας το αποτέλεσμα άκρως ενδιαφέρον, ενώ η εφαρμογή των μαγιό δίνει χιλιάδες πόντους αυτοπεποίθησης. Το μόνο που με ξενίζει είναι η υψηλή τιμή (περίπου 120 ευρώ το σετ), καθώς πιστεύω ότι είναι κρίμα να ξοδέψει κανείς πολλά λεφτά σε ένα κομμάτι που φοριέται μόνο 3 μήνες το χρόνο. Παρ’όλα αυτά, αν είναι να κάνουμε παρασπονδία, ας την κάνουμε καλά!

pinksands-smellslikefashion-1 pinksands-smellslikefashion-2 pinksands-smellslikefashion-3 pinksands-smellslikefashion-4 pinksands-smellslikefashion-5 pinksands-smellslikefashion-6 pinksands-smellslikefashion-7 pinksands-smellslikefashion-14 pinksands-smellslikefashion-13 pinksands-smellslikefashion-12 pinksands-smellslikefashion-10 pinksands-smellslikefashion-11 pinksands-smellslikefashion-9 pinksands-smellslikefashion-15 pinksands-smellslikefashion-16 pinksands-smellslikefashion-17 pinksands-smellslikefashion-21 pinksands-smellslikefashion-22 pinksands-smellslikefashion-18 pinksands-smellslikefashion-19 pinksands-smellslikefashion-23 pinksands-smellslikefashion-27 pinksands-smellslikefashion-26 pinksands-smellslikefashion-24 pinksands-smellslikefashion-25 pinksands-smellslikefashion-28 pinksands-smellslikefashion-29 pinksands-smellslikefashion-30 pinksands-smellslikefashion-32 gang pinksands-smellslikefashion-38 pinksands-smellslikefashion-36 pinksands-smellslikefashion-33 pinksands-smellslikefashion-35

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα Pink Sands στο facebook ή το website της εταιρίας.