| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Metallics

shiny-smellslikefashion-3

Μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν είναι τα μεταλλικά χρώματα. Τα είδαμε σε πολλά catwalks και αδιαμφισβήτητα είναι εντυπωσιακά, κάνοντας μας σικάτες και μοντέρνες στο λεπτό. Πάνω που έκανα ολόκληρα σχέδια να βρω το δικό μου metallics κομμάτι, ξετρύπωσα ένα φόρεμα που είχα από τη Β’ Λυκείου, το 2007 δηλαδή. Πόσο χαίρομαι που δεν το χάρισα και το κράτησα με την ελπίδα να ξαναγυρίσει στη μόδα!

Πρόκειται για ένα ακόμα φόρεμα που πρέπει να φόρεσα 3-4 φορές συνολικά. Κάτι το ότι πέρασε η μόδα του σύντομα, κάτι το ότι πραγματικά δεν είχα τίποτα να το συνδυάσω, το κακόμοιρο έμεινε κλεισμένο στην ντουλάπα πάρα πολύ καιρό – και δεν του αξίζει! Η προσπάθεια συνδυασμού με τακούνι νομίζω μου αρέσει, αλλά τελικά θα το βολευτώ περισσότερο με κλασικά σανδάλια για ένα πιο χαλαρό look.

Αν θες να υιοθετήσεις το metallic look στην καθημερινότητα αλλά προτιμάς κάτι σε πιο girl-next-door στυλ, τα σανδάλια είναι η ιδανική επιλογή. Ίσως για τις πιο extreme και ένα All Star να αναβάθμιζε το look. Μπορείς να προσθέσεις φλούο κοσμήματα για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα, ενώ για τις πιο ρομαντικές οι πέρλες και τα κλασικά preppy κοσμήματα θα κάνουν τη δουλειά τους.

shiny-smellslikefashion-1 shiny-smellslikefashion-4 shiny-smellslikefashion-2

 

Ακούω γνώμες για πιθανούς και ευκολοφόρετους συνδυασμούς!