| 4 ΣΧΟΛΙΑ

London Diary: Say Hello To The Queen

london-day2-15

Συνεχίζοντας το φωτογραφικό ταξίδι στο Λονδίνο, το SLF πέρασε την πιο κουραστική μέρα να διασχίζει πάρκα, ατελείωτους δρόμους, παλάτια. Μιας και μιλάμε για παλάτια, το Βuckingham Palace είναι μοναδικό. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ένα “ζωντανό” μνημείο. Δεν έχουμε να κάνουμε, δηλαδή, με ένα παλάτι που κάποτε κατοικούσαν βασιλιάδες και πλέον είναι εγκαταλελειμμένο. Η Ελισάβετ είναι κάπου εκεί μέσα και πλέκει πιτζαμάκια για το βασιλικό μπεμπέ.

Λίγο νωρίτερα εγώ με συνταξιδιώτισσα τη μαμά μου (εδώ παρακαλώ να πέσουν χειροκροτήματα, η γυναίκα είναι ηρωίδα, κάθε 5 λεπτά κάναμε στάση για outfit post φωτογραφίες) περάσαμε μία βόλτα από το μουσείο Victoria & Albert προκειμένου να επισκεφτούμε την μόνιμη (και άρα δωρεάν) έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία της μόδας. Φρόντισα να τραβήξω μερικές φωτογραφίες για τα μάτια σου μόνο, αλλά αν επισκεφτείς το Λονδίνο σου προτείνω να περάσεις κι εσύ μία βόλτα από εκεί.

Στάση για φαγητό στο Hard Rock Cafe. Συνεχίσαμε με λίγο Harrods και έχω να δηλώσω απογοητευμένη. Ομολογώ ότι δεν είχα φροντίσει να ενημερωθώ σωστά, αλλά κάπου μέσα μου πίστευα ότι θα βρω κάτι προσιτό να αγοράσω από το θρυλικό πολυκατάστημα, έτσι για να λέω “Α, αυτό το πήρα από τα Harrods”. Μέγα λάθος. Διότι φίλη μου μόνο τα κουτιά με σοκολάτες ήταν προσιτά. Σε συμβουλεύω λοιπόν, αν δεν έχεις (εξωφρενικά) πολλά χρήματα να διαθέσεις και, κυρίως, αν δεν έχεις πολλές ημέρες στη διάθεση σου, καλό θα ήταν να αποφύγεις το Harrods. Θα σου μαυρίσει η ψυχή που δε θα μπορείς να αγοράσεις κάτι και θα χάσεις την ώρα σου. Αν πάλι έχεις και χρόνο και χρήμα, τότε καλά να περάσεις και στείλε μας φωτογραφίες!

Μετά από αυτά τα λίγα (12 ώρες περπάτημα by the way) έπεσα ξερή για ύπνο. Κάτσε αναπαυτικά και απόλαυσε τις φωτογραφίες μέχρι να έρθει το επόμενο London Diary post!

london-152 london-day2-5 london-day2-6 london-day2-7 london-day2-9 london-day2-11 london-day2-10 london-day2-4 london-155 london-159 london-day2-12 london-161 london-160 london-163 london-162 london-167 london-164 london-165 london-166 london-day2-16 london-day2-14 london-158 london-157 london--156 london-day2-1 london-day2-2 london-day2-3

 

Για περισσότερα London Diary posts κάνε κλικ εδώ.

Tokyo Jane earrings // Becksondergaard scarf // Zara jacket // Lee jeans // Converse All Stars shoes // MCM bag