| 0 ΣΧΟΛΙΑ

KOKU Accessories Presentation

slf at koku accessories

Είναι καλοκαίρι, η κολλητή σου γιορτάζει και εσύ έχεις πελαγώσει. “Τί να της πάρω φέτος;” σκέφτεσαι και μπαίνεις στο Smells Like Fashion για καμιά ιδέα. Και πολύ καλά κάνεις, διότι δε θα σε αφήσω παραπονεμένη. Αντίθετα, θα σε συστήσω στα KOKU Accessories.

Με το στόχο τους στραμμένο στο εξωτερικό κυρίως (για ευνόητους λόγους), η Μαρία και η Ιλένα κρύβονται πίσω από τα KOKU και σχεδιάζουν για εσένα νεσεσεράκια και μικρά τσαντάκια για κάθε casual στιγμή, από το χαλαρό καφέ μέχρι την παραλία. Γνωστά για τις λεπτομέρειες από πλέξι γκλας, νομίζω πολλά από τα αξεσουάρ αξίζουν την προσοχή σου! Για δες κι εσύ παρακάτω!

kokuaccessories-smellslikefashion-1 kokuaccessories-smellslikefashion-2 kokuaccessories-smellslikefashion-4 kokuaccessories-smellslikefashion-5 kokuaccessories-smellslikefashion-6 kokuaccessories-smellslikefashion-7 kokuaccessories-smellslikefashion-8

Λοιπόν; Ποιο θα κάνεις δώρο και ποιο θα κρατήσεις για εσένα; Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ και like στο facebook page της εταιρίας εδώ.