| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Famous Shoes Stores Feat SLF

famousshoes-smellslikefashion-12

8 στις 10 γυναίκες έχουν έρωτα με τα παπούτσια. Ψηλά, χαμηλά, preppy, edgy, βολικά, άβολα, deigner ή όχι, ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει τη γυναίκα να χαμογελάσει σε δευτερόλεπτα. Επίσης, ας μην κρυβόμαστε, εμείς οι γυναίκες τρελαινόμαστε να ποζάρουμε στο φακό – ή μόνο εγώ είμαι τόσο ψωνάρα; Χμ. Όπως και να’χει, όταν σε παίρνει τηλέφωνο το Mirror Magazine και σε καλεί στα εγκαίνια των Famous Shoes στο Χαλάνδρι για να δοκιμάσεις ό,τι σου κάνει κέφι η ψυχή σου και να φωτογραφηθείς για το περιοδικό, απλά λες ναι!

Φτάνοντας στο αγαπημένο μου Χαλάνδρι, γνώρισα αμέσως το μαγαζί από τη δυνατή μουσική που έφτιαχνε το κέφι των περαστικών, τα πολλά μπαλόνια και τον κόσμο που έφευγε γελαστός από το κατάστημα με 5-6 σακούλες ο καθένας. Μπαίνοντας μέσα στο χώρο των Famous Shoes, κατάλαβα το λόγο. Οι τιμές είναι δελεαστικά χαμηλές – περίπου 20 ευρώ τα σανδάλια! Όσο για τα σχέδια, πρόκειται για εκείνα τα κλασικά μαγαζιά που βρίσκουν κάτι όλες οι γυναίκες της οικογένειας. Ξέρεις πόσο πολύ πιστεύω στα value for money προϊόντα, ειδικά όταν πρόκειται για καλοκαιρινά είδη, που εκ των πραγμάτων δεν τα ευχαριστιόμαστε πολύ. Αν ανήκεις στο ίδιο “στρατόπεδο” με εμένα, τα Famous Shoes ίσως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να εμπλουτίσεις την καλοκαιρινή σου συλλογή!

 famousshoes-smellslikefashion-1 famousshoes-smellslikefashion-2 famousshoes-smellslikefashion-4 famousshoes-smellslikefashion-3 famousshoes-smellslikefashion-2222 famousshoes-smellslikefashion-3333 famousshoes-smellslikefashion-9 famousshoes-smellslikefashion-10 famousshoes-smellslikefashion-7 famousshoes-smellslikefashion-8 famousshoes-smellslikefashion-111111 famousshoes-smellslikefashion-6 famousshoes-smellslikefashion-5 famousshoes-smellslikefashion-444 famousshoes-smellslikefashion-13

Με ένα κλικ στο facebook page της εταιρίας θα βρεις πληροφορίες για τα σημεία πώλησης!