| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Exclusive “AngelEye” Preview

london-153

Το ταξίδι στο Λονδίνο ήταν για αναψυχή , αλλά και για δουλειά. Το πρωί της δεύτερης μέρας μου στην πανέμορφη πρωτεύουσα είχα να συναντήσω τους ανθρώπους πίσω από το fashion brand AngelEye, ρούχα του οποίου έχεις δει εδώ και εδώ. Μόλις έφτασα στο κτήριο με περίμενε η Yvette και ο Jokin, 2 πολύ συμπαθητικά παιδιά, γεμάτοι κέφι να με ξεναγήσουν στον χώρο. Κάπως έτσι λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μία αποκλειστική ματιά στις συλλογές Spring/Summer 2013, Fall/Winter 2013-2014 και Spring/Summer 2014.

S/S 2013

angeleye london -smellslikefashion-1 angeleye london -smellslikefashion-2 angeleye london -smellslikefashion-3 angeleye london -smellslikefashion-6 angeleye london -smellslikefashion-5 angeleye london -smellslikefashion-7 angeleye london -smellslikefashion-8

Πληθώρα prints, εντυπωσιακών χρωμάτων και μεταλλιζέ λεπτομερειών είναι εκείνα που μου τράβηξαν την προσοχή. Οι γραμμές είναι κυρίως αέρινες και θηλυκές. Ξέρεις, σαν εκείνα τα φορέματα που όταν φυσάει  σκύβεις με χάρη σαν νέα Monroe προσπαθώντας να σώσεις την “αποκάλυψη”. Πρόκειται να δεις πολλά από αυτά τα φορέματα στο blog σύντομα, αλλά μην νομίζεις ότι θα σε αφήσω παραπονεμένη, έχω και για εσένα δωράκι!

F/W 2013-2014

angeleye london -smellslikefashion-9 angeleye london -smellslikefashion-10 angeleye london -smellslikefashion-12 angeleye london -smellslikefashion-13 angeleye london -smellslikefashion-14 angeleye london -smellslikefashion-15 angeleye london -smellslikefashion-17

Τα χειμερινά κομμάτια της εταιρίας AngelEye δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα καλοκαιρινά, καθώς δεν στερούνται σε χρώμα ή στυλ. Θα μπορέσεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μαύρες αποχρώσεις ή πολύ πιο φωτεινές, σε floral σχέδια ή σε λίγο πιο preppy, αλλά οι προσωπικές αγαπημένες αποχρώσεις είναι το σκούρο, αριστοκρατικό μοβ και το μπλε.

S/S 2014

angeleye london -smellslikefashion-18 angeleye london -smellslikefashion-19 angeleye london -smellslikefashion-20 angeleye london -smellslikefashion-21 angeleye london -smellslikefashion-22 angeleye london -smellslikefashion-24 angeleye london -smellslikefashion-25

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ vintage και σύγχρονου ρούχου. Με σαφείς επιρροές από τις πασαρέλες του οίκου Chanel και το Punk theme του φετινού Met Gala, το σκωτσέζικο ύφασμα επανέρχεται στο προσκήνιο!

angeleye london -smellslikefashion-26

 Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Yvette και τον Jokin για όλα όσα έκαναν για το SLF, και ένα τεράστιο “stay tuned” σε εσένα που διαβάζεις το άρθρο, καθώς σε περιμένει δωράκι AngelEye σύντομα!

Μπορείς να βρεις το δικό σου AngelEye κομμάτι εδώ:

A la mode – Grigoriou Lambraki 20 & Kyprou Glyfada
Boutique 52 – Kyproy 52 Glyfada
Queen – G.Drosini 9 Kifiasia
Vanity –Larisis 14 Abelokipoi Athina