| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Beach, Please

brand247-smellslikefashion-8

Είναι καλοκαίρι, σίγουρα δεν αντέχεις να φοράς άλλο παντελόνια. Θέλεις κάτι που να συνδυάζεται με την ανέμελη διάθεση, τις ατελείωτες βόλτες, τα παγωτά και τα αχτένιστα, γεμάτα αλάτι μαλλιά σου. Πάρε ιδέες λοιπόν!

Κάθε φορά που φοράω τα Bensimon πάνινα παπούτσια μου σκέφτομαι τα 90’s. Μία ανέμελη διάθεση με κυριεύει και ξαφνικά θέλω να τολμήσω σύνολα που δεν έχω ξαναπροσπαθήσει, όπως το high waist skirt look. Αυτή η φούστα είναι ένας από τους θησαυρούς που ανακάλυψα στο διαμέρισμα της Κρίστεν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου ταιριάζει καθόλου όταν τη συνδυάζω με κάποιο στενό τοπάκι, επομένως απαραίτητο ταίρι σε αυτό το look είναι ένα oversized top.

Το καλό με τα ρούχα ή αξεσουάρ που θυμίζουν μία συγκεκριμένη εποχή είναι ότι σου επιτρέπουν να παίξεις. Δες τη μόδα σαν παιχνίδι. Κάθε φορά φτιάξε έναν καινούριο χαρακτήρα, ντύσου ανάλογα και πάρε το ανάλογο ύφος. Μπορεί να μην έχεις τα χρήματα για να αγοράσεις τα ακριβότερα παπούτσια ή απλά να μην μπορείς να υποστηρίξεις πιο εκκεντρικά σύνολα – όπως εγώ. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να πειραματιστείς και καμιά φορά να τολμήσεις συνδυασμούς που δεν είχες δοκιμάσει, όσο απλοί κι αν φαίνονται.

 brand247-smellslikefashion-1 brand247-smellslikefashion-6 brand247-smellslikefashion-5 brand247-smellslikefashion-2 brand247-smellslikefashion-4 brand247-smellslikefashion-10 brand247-smellslikefashion-7 brand247-smellslikefashion-3 brand247-smellslikefashion-9

 Και θυμίσου, η ζωή είναι πολύ μικρή για να μείνεις προσκολλημένη στο ίδιο στυλ. Παίξε, συνδύασε, κάνε λάθος, ξαναπροσπάθησε. Τα μεγαλύτερα fashion icons φοράνε ό,τι τους κατέβει!

Brand 24.7 top // Buldoza.gr skirt // Bensimon shoes // Vera’s Hands necklace