| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Baby Doll

cute-smellslikefashion-1

Ξέρεις πώς είναι όταν ερωτεύεσαι. Βλέπεις τον άλλο, ο χρόνος σταματάει, η καρδιά αυξάνει ρυθμούς, σου χαμογελάει, λιώνεις, φεύγετε μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Ε, εγώ αυτό το παθαίνω με πολύ συγκεκριμένα ρούχα, όπως αυτό εδώ το φόρεμα που είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια από το Queen στην Κηφισιά. Το είδα, ο χρόνος σταμάτησε, οι παλμοί μου ανέβηκαν, το δοκίμασα, μου έκανε, έλιωσα, φύγαμε μαζί στο ηλιοβασίλεμα.

Για κάποιο λόγο όμως, δεν το έχω ευχαριστηθεί όσο του αξίζει. Δεν το έχω φορέσει σε διακοπές από φόβο μην χαλάσει από τα αλάτια της θάλασσας, δεν το έχω πάει σε πολλά events για να μη δείχνω συνέχεια ίδια, δεν έχει απολαύσει ένα δροσιστικό cocktail μαζί μου από φόβο μη λερωθεί. Φέτος όμως του υποσχέθηκα ότι θα αλλάξουν όλα, υπόσχομαι να το φορέσω με κάθε πιθανό συνδυασμό  όπου κι αν πάω.

Έχω ένα μικρό θεματάκι με τα ρούχα και τα αξεσουάρ: δένομαι μαζί τους. Μπορώ να σου πω ακριβώς σε τί κατάσταση βρισκόμουν όταν αγόραζα το κάθε τί. Και όταν έρχεται η ώρα να ντυθώ κάπως πιο επίσημα, μου είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα από μερικά κομμάτια, σχεδόν τα ακούω να μου λένε “εμένα διάλεξε, εμένα” σαν μικρά κουτάβια που ψάχνουν σπίτι. Αλλά και τα casual τα αγαπώ – δεν τους φέρομαι όμως τόσο καλά. Τα φοράω πιο συχνά, τα λερώνω, τα συνδυάζω πιο πρόχειρα και χωρίς κέφι.

Και τα παπούτσια.. Αααχ, τα παπούτσια. Η δυσκολότερη στιγμή είναι όταν με το ρούχο που θα διαλέξω ταιριάζουν περισσότερα από ένα ζευγάρια. Εκείνα αμέσως κάνουν puppy eyes και να’ μαι πάλι στη δύσκολη θέση να διαλέξω. Να φέρεστε όμορφα στα παπούτσια σας, είναι εκείνα που μπορούν να δώσουν πραγματικό ύφος στο look, να δώσουν χαρακτήρα και να το μετατρέψουν σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

cute-smellslikefashion-4 cute-smellslikefashion-5 cute-smellslikefashion-6 cute-smellslikefashion-9 cute-smellslikefashion-8 cute-smellslikefashion-11 cute-smellslikefashion-3 cute-smellslikefashion-2 cute-smellslikefashion-7 cute-smellslikefashion-10

Εντάξει, σήμερα μας βγήκε λίγο πιο ποιητικό το post, τί να κάνουμε;

 Holly Bracken dress // Famous Shoes wedges // Thania.gr necklace