| 3 ΣΧΟΛΙΑ

The “Summer Night Out” Look

lace-smellslikefashion-6

Γενικά είμαι υπέρ της άποψης “όσο πιο απλό, τόσο πιο καλό”, ειδικά όταν μιλάμε για βραδινές καλοκαιρινές εμφανίσεις. Με άλλα λόγια, όταν πηγαίνω για χορό ή για ποτό θα επιλέξω κάτι πιο girly και σπάνια θα φορέσω ψηλοτάκουνα.  Κυρίως όταν είμαι σε νησί. Πάντα έβλεπα κάπως αστείο το θέαμα “γυναίκα με 12 ποντο τακούνι στο πλακόστρωτο του νησιού”. Επειδή όμως στους κανόνες υπάρχουν και εξαιρέσεις, καμιά φορά σπάω τη ρουτίνα με looks σαν αυτό που εξετάζουμε σήμερα.

Το ξέρεις κι εσύ, το ξέρω κι εγώ. Το μαύρο είναι το απόλυτο χρώμα. Θα μπορούσαν να γραφτούν ποιήματα για το πόσο μαγικό είναι το μαύρο. Οι σχεδιαστές το ξέρουν καλύτερα απ’ όλους και φέτος οι πασαρέλες πλημμύρισαν από μαύρα σύνολα – λες και δεν μας έφτανε η μουντάδα του χειμώνα. Σίγουρα θα θες να το υιοθετήσεις κι εσύ. Μην πέσεις όμως στην παγίδα για total black looks. Είναι τόσο κλασικά που έχει καταντήσει βαρετό. Άσε που μπορείς να το κάνεις και όλον το χειμώνα. Προτείνω να το συνδυάσεις με εντυπωσιακά χρώματα σε παπούτσια και αξεσουάρ, κάνοντας το look πραγματικά δικό σου, βάζοντας τη δική σου πινελιά και, τελικά, δημιουργώντας το δικό σου statement.

Πάρε για παράδειγμα τη δική μου version: μαύρο mini δαντελένιο φόρεμα, πράσινα ψηλοτάκουνα και ένα από τα πιο ιδιαίτερα κολιέ που έχω στη συλλογή μου. Αυτό το handmade κολιέ είναι φτιαγμένο από φιστίκια Αιγίνης, βαμμένα σε cool αποχρώσεις, κάνοντας έτσι το σύνολο λίγο πιο παιχνιδιάρικο, λίγο πιο “Smells Like Fashion” βρε αδερφέ.

lace-smellslikefashion-4 lace-smellslikefashion-1 lace-smellslikefashion-7 lace-smellslikefashion-12 lace-smellslikefashion-11 lace-smellslikefashion-13 lace-smellslikefashion-14 lace-smellslikefashion-3 lace-smellslikefashion-2 lace-smellslikefashion-8 lace-smellslikefashion-10 lace-smellslikefashion-9

 Ξέρεις τί θα ήταν ακόμα πιο cool; Μία ολόσωμη μαύρη φόρμα και ακριβώς τα ίδια αξεσουάρ! Γενικά, το μαύρο σου αφήνει τόσες επιλογές που σε μπερδεύει. Φρόντισε να “περάσει το δικό σου” όσον αφορά στους συνδυασμούς και όλα θα πάνε καλά!

(Μην επιχειρήσεις να φορέσεις αυτά τα παπούτσια σε νησί. Σίγουρη τούμπα).

Secret Boutique dress // Vera’s Hands necklace // Nine West heels