| 0 ΣΧΟΛΙΑ

The Replenishing Eye Cream By Pirin Dream

beauty test box - smells like fashion -2

Υπάρχει ένας λόγος που δεν κυκλοφορώ ποτέ χωρίς concealer: οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Κάτι οι ατελείωτες ώρες στο pc, κάτι η κούραση και τα κληρονομικά γονίδια, οι μαύροι κύκλοι είναι ένα κακό που χρόνια τώρα προσπαθώ να ξορκίσω χωρίς επιτυχία. Ευτυχώς, το Beauty Test Box κατάλαβε τις ανάγκες μου και περιέλαβε ένα δείγμα από την Replenishing Eye Contour Cream της εταιρίας Pirin Dream ώστε να το δοκιμάσω.

Στη 1 εβδομάδα που το χρησιμοποιώ, είμαι 100% ευχαριστημένη. Δε θα υποκριθώ ότι οι μαύροι κύκλοι εξαφανίστηκαν, δεν νομίζω να φύγουν ποτέ (χωρίς photoshop). Έχουν όμως απαλύνει αισθητά, κάνοντας το concealer περιττό – τουλάχιστον για τις καθημερινές δουλειές που δεν είναι απαραίτητο να φύγω από το σπίτι βαμμένη. Είμαι τόσο ικανοποιημένη, μάλιστα, που σκέφτομαι να το αγοράσω απευθείας από το e-shop του Beauty Test Box!

Πώς το χρησιμοποιείς: βάζεις λίγη ποσότητα στο δάχτυλό σου, καθώς απλώνεται εύκολα, και το απλώνεις στο σημείο που έχεις πρόβλημα με ταμποναριστές κινήσεις, πράγμα που διευκολύνει τη ροή του αίματος. Το ιδανικό είναι να το κάνεις πριν πέσεις να κοιμηθείς, ώστε το προϊόν να δράσει όλη τη νύχτα. Είναι αυτό που λένε “κοιμάσαι εσύ και η τύχη σου δουλεύει”!

beauty test box - smells like fashion -3 beauty test box - smells like fashion -1

Εσύ ποιο προϊόν προτείνεις για καταπολέμηση των μαύρων κύκλων;