| 0 ΣΧΟΛΙΑ

The Interesting Twist

tezenis-smellslikefashion-5

Σίγουρα έχεις προσέξει ότι το στυλ μου είναι σχετικά απλό. Αν και μου αρέσουν οι σικάτες υπερβολές και τα fashion statement κομμάτια που τραβούν το μάτι, νιώθω ότι δεν μπορώ να υποστηρίξω ένα τέτοιο σύνολο. Επειδή όμως το απλό ίσως είναι και βαρετό κάποιες φορές, σχεδόν πάντα φροντίζω να επιλέγω ρούχα και αξεσουάρ με ενδιαφέρουσες ανατροπές που αναβαθμίζουν το look.

Πάρε για παράδειγμα το σημερινό outfit. Το navy top θεωρητικά είναι απλό. Οι δαντελένιες λεπτομέρειες και το νέον πράσινο χρώμα στο φερμουάρ, όμως, κάνουν την ανατροπή στο σύνολο. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και οι Crocs μπαλαρίνες μου – ένα ζευγάρι που δίχασε τις φασομπλόγκες. Εγώ στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική αλλά όταν τις φόρεσα για πρώτη φορά σταμάτησα να προβληματίζομαι. Είναι το πιο ελαφρύ παπούτσι που έχω στη συλλογή μου. Το κυριότερο όμως, είναι ιδανικές και για περπάτημα. Εντάξει δεν εννοώ να περπατήσεις 10χλμ, αλλά γενικά είναι πολύ άνετες μιας και έχουν ένα μικρό και διακριτικό τακουνάκι. Γνωρίζεις, φαντάζομαι, ότι η απουσία τακουνιού (που συναντάς στα περισσότερα flat παπούτσια) είναι πιο επικίνδυνη και από τη ψηλότερη γόβα. Με τα νέα μου Crocs flat μπαλαρινάκια μου, όμως, ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα.

tezenis-smellslikefashion-1 tezenis-smellslikefashion-7 tezenis-smellslikefashion-10 tezenis-smellslikefashion-4 tezenis-smellslikefashion-9 tezenis-smellslikefashion-12 tezenis-smellslikefashion-11 tezenis-smellslikefashion-6 tezenis-smellslikefashion-13

Ανήκεις κι εσύ στο team του απλού look; Τί κάνεις για να προσθέσεις ενδιαφέρον όταν τα σύνολα σου φαίνονται βαρετά; Δώσε τα φώτα σου με ένα σχόλιο εδώ ή στο facebook page!

Tezenis top // Abercrombie & Fitch jeans // Crocs ballet flat // Chanel sunglasses