| 0 ΣΧΟΛΙΑ

The Calzedonia Bikini

calzedoniaswimwear-smellslikefashion-1

Η πρώτη φορά που πλησιάζεις παραλία κάθε χρονιά είναι μαγική. Η αμμουδιά, το beach bar, η θάλασσα, ο ουρανός, όλα σου φαίνονται διαφορετικά ακόμα κι αν τα έχεις δει χιλιάδες φορές. Η πρώτη φορά που βάζεις το καινούριο σου μαγιό είναι επίσης μοναδική. Αισθάνεσαι τόσο αμήχανα που ουσιαστικά είσαι γυμνή μετά από μήνες ντυσίματος από την κορφή ως τα νύχια, αλλά από την άλλη νιώθεις τόσο ελκυστική. Κυρίως αν φοράς ένα μαγιό από την καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia. Ξέρεις, από αυτά που είδα live στο Ρίμινι της Ιταλίας, τόσο στο fashion show όσο και στο fashion gallery.

Πάντα ήμουν fan της εταιρίας, από τότε που ήμουν έφηβη ακόμα. Βέβαια, έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις μου από τότε. Στα 16 μου έψαχνα ένα απλό μπικίνι “τριγωνάκι”, σε όμορφο χρώμα. Τώρα κοιτάω κι άλλα πράγματα, όπως το να τονίζει τα πλεονεκτήματα και να κρύβει τα μειονεκτήματα του σώματος μου, κάνοντας με να νιώθω άνετα με την εμφάνιση μου. Το σχέδιο που διάλεξα φροντίζει για όλα αυτά και με το παραπάνω!

Περίπου 1μιση ώρα χρειάστηκε για να διαλέξω το μαγιό που μου άρεσε περισσότερο! Τα σχέδια της Calzedonia είναι κυριολεκτικά άπειρα, τα χρώματα πολλά, τα prints ακόμα περισσότερα. Είμαι σίγουρη ότι αν περάσεις μία βόλτα θα βρεις ό,τι ακριβώς έψαχνες και σε τιμή, όπως πάντα, προσιτή.

calzedoniaswimwear-smellslikefashion-5 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-2 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-8 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-12 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-3 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-4 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-7 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-6 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-13 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-14 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-16 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-11 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-17 calzedoniaswimwear-smellslikefashion-18

Bikini Calzedonia // Necklace Vera’s Hands // T-shirt Brand 24.7