| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Swarovski “Secret Treasures” Collection

swarovski-smellslikefashion-32

Πολυτελής, αριστοκρατική και λαμπερή. Η χειμερινή συλλογή της Swarovski για τη σεζόν Fall/Winter 2013-2014 φέρνει στο νου ταξίδια και είναι εμπνευσμένη από το Δρόμο Του Μεταξιού, έχοντας ως βάση 4 εξωτικούς προορισμούς: Κίνα, Ιμαλάια, Ινδία και Βενετία. Η αίθουσα όπου είναι τοποθετημένα τα κοσμήματα λάμπει από τις αντανακλάσεις και τα κομμάτια θυμίζουν εκθέματα μουσείου. Κοιτάζω ζαλισμένη τα κοσμήματα, παίρνω βαθιά ανάσα και σκέφτομαι ήδη από την ώρα της εκδήλωσης το άρθρο μου.

Η Nathalie Colin κατάφερε να σχεδιάσει μία εκπληκτική συλλογή, συνδυάζοντας μοντέρνο και εκλεπτυσμένο στυλ, ενώ σε συνεργασία με την Shourouk, η Swarovski φέρνει στην αγκαλιά μας απίστευτα κοσμήματα που θα ζήλευε κάθε πριγκίπισσα. Αυτό που με εντυπωσίασε στην Secret Treasures Collection είναι η ποικιλία κοσμημάτων που μπορεί να βρει κανείς: από βαριά και πολυτελή μέχρι διακριτικά και λαμπερά, η Swarovski σίγουρα δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

Τα χρώματα κυμαίνονται σε χειμερινούς τόνους, κάνοντας τα κοσμήματα αριστοκρατικά. Το ύφος των πιο πολυτελών κομματιών τα μετατρέπει σε statement κοσμήματα που μπορούν να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση, ενώ τα πιο λεπτεπίλεπτα και φίνα είναι ένας ενδιαφέρων τρόπος να δώσεις μια λαμπερή πινελιά στο look σου. Ένας κόσμος γεμάτος bling-bling ανοίγεται μπροστά μας και περιμένει να τον ανακαλύψουμε! 

swarovski-smellslikefashion-7 swarovski-smellslikefashion-16 swarovski-smellslikefashion-17 swarovski-smellslikefashion-19 swarovski-smellslikefashion-27 swarovski-smellslikefashion-33 swarovski-smellslikefashion-30 swarovski-smellslikefashion-31 swarovski-smellslikefashion-29 swarovski-smellslikefashion-8 swarovski-smellslikefashion-9 swarovski-smellslikefashion-10 swarovski-smellslikefashion-14 swarovski-smellslikefashion-15 swarovski-smellslikefashion-20 swarovski-smellslikefashion-18 swarovski-smellslikefashion-25 swarovski-smellslikefashion-23 swarovski-smellslikefashion-13 swarovski-smellslikefashion-11 swarovski-smellslikefashion-12 swarovski-smellslikefashion-24 swarovski-smellslikefashion-21 swarovski-smellslikefashion-37 swarovski-smellslikefashion-35 swarovski-smellslikefashion-36 swarovski-smellslikefashion-34

Φυσικά, μια τόσο όμορφη και εντυπωσιακή συλλογή απαιτεί και μία εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα να κάνει την παρουσίαση. Γι’ αυτόν το λόγο, η Δούκισσα Νομικού ήταν εκεί να μας ταξιδέψει εξηγώντας κάθε κομμάτι της συλλογής!

Αλήθεια, πώς σου φαίνονται τα κοσμήματα; Σου κεντρίζουν την προσοχή τα πιο υπερβολικά ή τα διακριτικά κομμάτια;