| 5 ΣΧΟΛΙΑ

Garnier Hydra Match

garnier-smellslikefashion-1

Έστω ότι ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία γυναικών που βαριέται απελπιστικά να ασχοληθεί με κρέμες και λοιπά ασήμαντα πράγματα. Ή ας πούμε ότι ανήκεις στην άλλη ομάδα, εκείνη που θέλει από τη μία να φροντίσει τον εαυτό της αλλά δεν μπορεί να βρει τη σωστή ενυδατική κρέμα. Τέλος, ας υποθέσουμε ότι ανήκεις στο τρίτο και τελευταίο γκρουπάκι (μαζί κι εγώ) που θέλεις να περιποιηθείς το πρόσωπο σου, ξέρεις τί σου ταιριάζει, αλλά θέλεις να βρεις ένα προϊόν με τσαχπίνικη συσκευασία για να σου δίνει κίνητρο. Ε κορίτσια, σας το βρήκα. Με όποια από τις παραπάνω καταστάσεις κι αν ταυτίζεσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευθείς τις νέες κρέμες της Garnier.

Βλέπεις, και μόνο τα παστέλ χρώματα στη συσκευασία σου ανοίγουν την όρεξη για περιποίηση. Μπλε της μέντας, baby pink, φυστικί και ροδακινί, όλα θυμίζουν λαχταριστά παγωτά – ξέρεις, αυτά τα παγωτά που βλέπεις στην Ιταλία και είναι όλα αφράτα και φρέσκα, πείνασα λιγάκι). Είναι φυσικά αδύνατο να αντισταθείς. Σκέψου ότι έχω ήδη 3 ενυδατικές να περιμένουν υπομονετικά να ομορφύνουν το δέρμα μου, αλλά στοιβάχτηκαν όλες μαζί σε μία γωνία για να γίνει χώρος για το δωράκι της Garnier που προσγειώθηκε σπίτι μου ξαφνικά.

Ένας ακόμα λόγος για να δοκιμάσεις μία από τις 4 Hydra Match (τί εννοείς; δε σου φτάνει η παστέλ απόχρωση;;) είναι το εξής: ανάλογα με την ανάγκη του δέρματός σου μπορείς να βρεις εκείνη που είναι ιδανική. Εγώ για παράδειγμα (αν και ταυτίζομαι με όλα τα “προβλήματα” που υπόσχεται να διορθώσει η κρέμα) κλίνω περισσότερο προς τη λιπαρή επιδερμίδα (δηλαδή το φυστικί κουτάκι). Η καθημερινή χρήση, σε συνδυασμό με καθαριστικά προϊόντα ανάμεσα και στα οποία ένα νέο της Garnier – θα δεις review σύντομα, έχει κάνει θαύματα στην επιδερμίδα μου. Τέρμα οι γυαλάδες, γιούχου! Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες κρέμες, η καθεμία στον τομέα της. Η μόνη που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι η ροζ, αλλά είμαι σίγουρη ότι τώρα με τα μπάνια και την καθημερινή έκθεση στον καυτό ήλιο θα τη χρειαστώ.

garnier-smellslikefashion-7 garnier-smellslikefashion-2 garnier-smellslikefashion-3 garnier-smellslikefashion-4 garnier-smellslikefashion-5 garnier-smellslikefashion-8 garnier-smellslikefashion-9

Έχεις δοκιμάσει κάποια από τις Hydra Match; Περιμένω εντυπώσεις!