| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Cowboy Look

cowboylook-smellslikefashion-5

Μην βιάζεσαι να ουρλιάξεις χαρούμενη “Ήρθε το καλοκαίριιι!”. Σίγουρα έχεις προσέξει ότι από το απόγευμα και μετά η θερμοκρασία χαμηλώνει σε τέτοιο βαθμό που ένα απλό t-shirt δεν σου αρκεί – ή μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; Γι’ αυτόν το λόγο, ένα look με layers σε cowboy ύφος ίσως είναι ιδανικό για την εποχή.

Δεν είναι δύσκολο να φέρεις εις πέρας ένα τέτοιο σύνολο. Η δική μου εκδοχή του look περιλαμβάνει cowboy μπότες και ένα καρό πουκάμισο. Το skinny τζινάκι είναι σχεδόν αυτονόητο, αλλά αν μπορείς να κάνεις ολόσωστα το look επιλέγοντας τζιν καμπάνα (άλλο ένα cool κομμάτι της εποχής), σου βγάζω το καπέλο!

Απόφυγε να μπλέξεις πολλά σχέδια ή χρώματα μαζί και δώσε έμφαση στο πουκάμισο όσον αφορά στο χρώμα. Μην ξεχνάς ότι η συγκεκριμένη σεζόν επιτρέπει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, οπότε γιατί να περιοριστείς στα γήινα ή – ακόμα χειρότερα- στα μαύρα και γκρι ρούχα; Όσο για τα κοσμήματα, νομίζω το χρυσό είναι η πιο safe επιλογή. Θα πρέπει να προσέξεις όμως να είναι κοσμήματα με χαλαρό ύφος, όχι αυστηρά και preppy. Ούτε καν girly. Το cowboy στυλ πρέπει να ξεχωρίζει για την απλότητα του!

cowboylook-smellslikefashion-13 cowboylook-smellslikefashion-3 cowboy-smellslikefashion-3 cowboylook-smellslikefashion-7 cowboylook-smellslikefashion-12 cowboylook-smellslikefashion-8 cowboylook-smellslikefashion-1 cowboylook-smellslikefashion-10 cowboylook-smellslikefashion-11 cowboylook-smellslikefashion-9 cowboylook-smellslikefashion-6

Εσύ το έχεις δοκιμάσει; Πώς αλλιώς θα το συνδύαζες και ποια είναι η προσωπική σου πινελιά στο όλο σύνολο; Άφησε ένα σχόλιο εδώ ή στο facebook page και μοίρασέ απλόχερα τα μυστικά σου!

Zara jacket & t-shirt // Abercrombie & Fitch shirt & jeans // Steve Madden booties // Thania.gr necklace