| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Body Butter By Biolyn.Gr

biolyn-smellslikefashion-1

Ένα κομμάτι του fashion blogging που αγαπώ και απολαμβάνω είναι η ευκαιρία να δοκιμάζω πρώτη από όλους νέα προϊόντα και καλλυντικά των αγαπημένων μου εταιριών ή, ακόμα καλύτερα, να ανακαλύπτω νέες εταιρίες. Κάπως έτσι, ήρθα σε επαφή με την ελληνική εταιρία Biolyn, η οποία αξιοποιεί την ελληνική γη εν μέσω κρίσης και δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από την εταιρία πιστεύουν ότι το δώρο της φύσης πρέπει να είναι προσιτό σε όλους. Όλα τα προϊόντα της Biolyn έχουν σαν βάση το εκχύλισμα ελιάς και την aloe vera, αλλά σε κάθε προϊόν προστίθενται βότανα με ευεργετικές ιδιότητες όπως το μέλι, η λεβάντα και άλλα.

Στα χέρια μου βρέθηκε το Body Butter και αμέσως έσπευσα να το δοκιμάσω. Ανοίγοντας το καπάκι, το δωμάτιο μου κατακλύστηκε από τη φρουτώδη μυρωδιά του. Η υφή του προϊόντος είναι πολύ απαλή και πηχτή, αλλά απορροφάται εύκολα. Χάρη στα συστατικά του (Shea Butter και Βιταμίνη Ε), το συγκεκριμένο body butter είναι ιδανικό για περιπτώσεις έντονης ξηροδερμίας. Αν και δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα, απλώνοντας το προϊόν σε περιοχές όπως γόνατα, αγκώνες και φτέρνες κατάλαβα αμέσως τη διαφορά. Επίσης, ανακουφίζει το δέρμα μου μετά την αποτρίχωση, αφήνοντας μια δροσερή αίσθηση που με αναζωογονεί.  Το συστήνω ανεπιφύλακτα μιας και έχουμε σχεδόν καλοκαίρι, έχουμε (έχετε βασικά, γκρ) αρχίσει τα πρώτα μπάνια και μετά την έκθεση στον ήλιο η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα του. 

biolyn-smellslikefashion-2 biolyn-smellslikefashion-3

Τέλος, να σε ενημερώσω ότι με μεγάλη μου χαρά συνειδητοποίησα ότι όλα τα προϊόντα της Biolyn είναι βιολογικά και δεν θα βρεις Parabens, Sls, Phenoxythanol,Silicon, Peg, Mineral Oil και Synthetic Color μέσα στις κρέμες! Κάνε ένα κλικ και εδώ για να ενημερωθείς παραπάνω για για την εταιρία!