| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Being In Love With A T-shirt

sexyback-smellslikefashion-8

Όπως έχω πει και σε άλλο post, τρελαίνομαι όταν βρίσκω ρούχα που φαινομενικά είναι απλά, φέρουν ωστόσο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που απογειώνουν το σύνολο. Κάπως έτσι ερωτεύθηκα το Be In Love μπλουζάκι της φωτογραφίας που έφτασε στην πόρτα μου αρχές Απριλίου (εξ’ ού και το μποτάκι ).

Η loose γραμμή του είναι ακριβώς το στυλ που μου αρέσει όταν πρόκειται για καθημερινά t-shirts, καθώς και η απουσία οποιαδήποτε στάμπας. Με αυτόν τον τρόπο, η δική μου δημιουργικότητα και φαντασία παίζει τον πρώτο ρόλο στον τρόπο που θα συνδυάσω το ρούχο, κάνοντας το έτσι ένα ρούχο για (σχεδόν) κάθε περίσταση. Φυσικά, το ιδιαίτερο άνοιγμα που αποκαλύπτει τη μέση μου, μου δίνει λίγο αυτοπεποίθηση όταν τη χρειάζομαι, καθώς επιλέγω να τη συνδυάζω με skinny jeans. Φαρδιά παντελόνια και φούστες ίσως είναι καλό να τα αποφύγεις αν επιλέξεις ένα τέτοιο μπλουζάκι, αλλά μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο σορτς.

sexyback-smellslikefashion-1 sexyback-smellslikefashion-3 sexyback-smellslikefashion-12 sexyback-smellslikefashion-6 sexyback-smellslikefashion-7

Γενικά, ένα τέτοιο ρούχο κάνει τη διαφορά καθώς αποκαλύπτει ένα διαφορετικό σημείο από ό,τι άλλα παρόμοια ρούχα, τα οποία συνήθως εστιάζουν στην πλάτη. Μην ξεχάσεις να κάνεις μία επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα Be In Love (θα βρεις όλες τις πληροφορίες στο facebook page) για να βρεις και άλλα ιδιαίτερα κομμάτια που θα κλέψουν την παράσταση σε προσιτές τιμές και κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα!

Be In Love t-shirt // Abercrombie & Fitch jeans // Lifelikes Accessories necklace // Steve Madden booties // Paul’s Boutique bag