| 4 ΣΧΟΛΙΑ

BeautyTestBox: The Review

beautytestbox-smellslikefashion-1

Τί εννοείς ότι δεν ξέρεις τί είναι το Beauty Test Box; Πρόκειται για τη νέα τρέλα των Ελληνίδων fashion/beauty bloggers! Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν το timeline μου στο facebook άρχισε να γεμίζει από τέτοιου είδους κόκκινα χαριτωμένα κουτάκια και bloggers να κάνουν ολόκληρα άρθρα προς τιμήν τους, σκέφτηκα “Α, να μία ωραία προωθητική καμπάνια!” και λίγο στεναχωρέθηκα που δεν είχα παραλάβει το δικό μου κουτάκι. Μία πρόσφατη συνομιλία, όμως, με την ιδιοκτήτρια του Beauty Test Box με εξέπληξε! Η εταιρία λειτουργεί πρακτικά από τον Ιανουάριο του 2013 και προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία προωθητική ενέργεια! “Και πώς έγινε τόσος χαμός με το Beauty Test Box;” τη ρώτησα, για να πάρω την απάντηση “Απλά τους άρεσε το concept και τα προϊόντα”. Ουάο, είναι λίγο δύσκολο να κάνεις μία ολόκληρη ομάδα bloggers να γράφει για εσένα χωρίς να το έχεις ζητήσει.

Πάμε στο δια ταύτα τώρα.

Τί ακριβώς είναι το Beauty Test Box; 

Είναι ένα όμορφο κόκκινο κουτάκι που έρχεται μία φορά το μήνα στο σπίτι σου, για όσο καιρό επιλέξεις εσύ, και είναι γεμάτο προϊόντα ομορφιάς σχεδιασμένα για εσένα προσωπικά. Κάποια από αυτά είναι δείγματα, ώστε να τα δοκιμάσεις και μετά να αγοράσεις όποιο από αυτά θέλεις. Πολύ value for money ιδέα – δεν σπαταλάς χρήματα προσπαθώντας να βρεις ποιο προϊόν σου αρέσει. Πρώτα το δοκιμάζεις και μετά το αγοράζεις.

Και ποια είναι η διαδικασία για να αποκτήσω το δικό μου Beauty Test Box;

Αρχικά κάνεις κλικ εδώ και μπαίνεις στο site τους. Αφού χαζέψεις λίγο στο beauty blog τους, γεμάτο μυστικά ομορφιάς, πατάς στο κουτάκι που σε ενδιαφέρει (Γυναίκα/Άντρας) και κάνεις κλικ στο tab “Βρες Τον Τύπο Σου“. Ακολουθούν 22 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις, προκειμένου οι υπεύθυνοι να κατανοήσουν τις ανάγκες του δέρματος σου και να βρουν εκείνα τα προϊόντα που ταιριάζουν σε εσένα. Αυτό το concept του προσωπικού είναι που μου αρέσει περισσότερο! Αφού λοιπόν απαντήσεις στις ερωτήσεις, διαλέγεις τί είδους συνδρομή επιθυμείς και.. that’s all!

Λίγες μέρες μετά θα παραλάβεις το πολυπόθητο κουτάκι (που μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως θήκη για κοσμήματα). Εκτός από τα καλλυντικά, μέσα θα βρεις ένα βραχιολάκι από τις Sismade και ένα σημείωμα από την εταιρία που εξηγεί τί είναi κάθε ένα από τα προϊόντα που έλαβες.

beautytestbox-smellslikefashion-2 beautytestbox-smellslikefashion-3

Εγώ λοιπόν έλαβα το δικό μου κουτάκι, ενθουσιάστηκα με τα προϊόντα και είμαι έτοιμη να κάνω το review μου. Stay tuned γιατί κάθε εβδομάδα θα αναλύουμε και ένα προϊόν! Μέχρι τότε, μπορείς να κάνεις ένα like στο facebook page της εταιρίας και, γιατί όχι, να κάνεις κι εσύ δικό σου ένα Beauty Test Box!