| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Qrator

Qrator1

Εκτός από τα της μοδός, αγαπάω επίσης το ίντερνετ. Τρελαίνομαι να ψάχνω για νέα sites ή εφαρμογές που ανανεώνουν την καθημερινή μου ρουτίνα. Μάλιστα, κάθε φορά που πετυχαίνω εφαρμογές που έχουν να κάνουν με τη φωτογραφία  ή τα social media, πετάω απ’τη χαρά μου – βασικά, αυτός ήταν ένας από τους σοβαρότερους λόγους που με έκανε να επιλέξω το iphone. Βλέπεις, είμαι εθισμένη στις φωτογραφίες και αν ρωτήσεις τους φίλους μου θα σου πουν ότι κυκλοφορώ συνεχώς με την κάμερα μου στο χέρι, βγάζοντας φωτογραφίες ακόμα και τα πιο random πράγματα, όπως το φαγητό ή το ποτό μου. Γιατί; Γιατί μου αρέσει να δημιουργώ αναμνήσεις, που όταν μεγαλώσω θα έχουν μεγάλη σημασία για εμένα.

Μπορείς να υποψιαστείς, λοιπόν, τη χαρά μου όταν έμαθα για μία νέα social εφαρμογή, με το όνομα Qrator. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε χρήστες iphone, αλλά προχωράει με τόσο γρήγορα βηματα που σύντομα θα έχουν και άλλοι χρήστες την ευκαιρία να το γνωρίσουν. Η εφαρμογή αυτή σου επιτρέπει να δημιουργήσεις «εμπειρίες», τραβώντας και στη συνέχεια μοιράζοντας φωτογραφίες από κάποιο cool μέρος που επισκέφτηκες. Μία φοβερή λειτουργία είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις κολάζ με φωτογραφίες και μουσική, ώστε ο follower σου να έχει μία ιδέα του πώς πέρασες εκεί που πήγες.

Οι λόγοι που είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτήν την εφαρμογή είναι ότι 1) το μεγαλύτερο μέρος της έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα και 2) μπορεί να εξελιχθεί σε εκπληκτικό εργαλείο μάρκετινγκ για τους μπλόγκερς. Κατέβασε το, δώς’του μία ευκαιρία και πες μου πώς σου φάνηκε. Ή απλά άφησε ένα όμορφο σχόλιο στο Apple store.