| 3 ΣΧΟΛΙΑ

Madwalk By Coca Cola Light..Why?!

526649_454554091290597_1049919142_n

Το Madwalk είναι μία αγαπημένη συνήθεια. Την πρώτη φορά που διοργανώθηκε έσπευσα να πάρω εισιτήριο. Ενθουσιάστηκα, ήταν υπέροχο. Τη δεύτερη φορά έλαβα πρόσκληση από το Mad και χοροπήδαγα για ώρες από την τιμή που μου έκαναν. Ήταν επίσης πολύ καλό αλλά, οφείλω να ομολογήσω, όχι σαν το πρώτο. Στο τρίτο, που διοργανώθηκε στις 17 Απριλίου και προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 προχτές (οπότε και το είδα) είχα φοβερή θέση για να το παρακολουθήσω, VIP παρακαλώ. Δυστυχώς όμως συνέπεσε με το ταξίδι στο Ρίμινι της Ιταλίας  και έτσι παραχώρησα  την πρόσκληση  μου σε φίλη φίλης – μην πάει χαμένη κοτζάμ θέση!

Αυτό που παρακολούθησα από την τηλεόραση φοβάμαι πως με άφησε κάπως απογοητευμένη. Ήταν κάτι ανάμεσα σε fashion show συνοδευμένο από μουσική και εμφάνιση σε μπουζούκια με κομπάρσους τα ρούχα ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών (που μόχθησαν για να τα δημιουργήσουν και να τα έχουν έτοιμα on time για το “μεγάλο πάρτυ”). Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, τα ζουμ στα ρούχα (που ήταν και το ζητούμενο, κατά τη γνώμη μου), ήταν ελάχιστα, τα ίδια τα μοντέλα πολύ λίγα. Δεν μπορώ να δηλώσω ενθουσιασμένη από τα ρούχα που είδα, βεβαίως βεβαίως, αλλά ο κάθε σχεδιαστής έχει το δικό του στυλ και δε θέλω να κρίνω τη δουλειά τους. Μπορώ όμως να κρίνω το συνολικό αποτέλεσμα.

Το δίδυμο Συνατσάκη – Καγιά ήταν καλό, αλλά τα μουσικά ντουέτα συχνά με έκαναν να φλερτάρω με το mute (ειδικά στην εμφάνιση της Βανδή και την καταστροφή του “Diamonds” αλλά και στην Πάολα που… είναι η Πάολα). Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τα ρούχα ήταν κομπαρσοι της υπόθεσης, με τους καλλιτέχνες να τα δίνουν όλα σε playback εμφάνιση, χωρίς καν να κρατάνε μικρόφωνο σε κάποιες περιπτώσεις. 

Τελικά τί μου έμεινε από το Madwalk

Μόνο το φοβερό φόρεμα της BSB -ευτυχώς εκεί ο σκηνοθέτης έκανε ζουμ, γιατί το φορούσαν Ελληνίδες celebrities-, η νικήτρια του διαγωνισμού Madame Shou Shou, την εμφάνιση της οποίας δεν χάρηκα αρκετά εξαιτίας του τραγουδιού, και η ελπίδα το 4ο Madwalk να επιστρέψει στις πολύ καλές, παλιές μέρες των πρώτων, θεαματικών events.

Τη φωτογραφία δανείστηκα από το facebook page του Madwalk.