| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Madwalk Backstage

backstage-madwalk-smellslikefashion-2

Ξέρω, άργησε το άρθρο. Καλύτερα αργά παρά ποτέ όμως! Όπως σίγουρα έχεις δει από το facebook page (αν δεν το έχεις δει, σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει like και θα σε μαλώσω) πριν μερικές μέρες τρύπωσα στα backstage του πιο φαντασμαγορικού event: του Madwalk. Και δεν εννοώ σε fittings ή κάτι τέτοιο. Αντίθετα, είχα την τύχη να παρακολουθήσω για πρώτη φορά πώς γυρίζεται ένα βίντεοκλιπ. Το βίντεοκλιπ των Playmen, που θα δεις για πρώτη φορά έβερ στο Madwalk στις 17.04.2013. Φυσικά, δεν ήμουν μόνη. Ήταν μαζί και η φιλενάδα μου η Στεφανία που κρύβεται πίσω από το blog Not For Sale, αλλά και ο φίλος μου ο Δημήτρης, χωρίς τον οποίο δεν θα ήμουν εκεί και που τον ευχαριστώ γιατί από την ώρα που του ανακοίνωσα ότι δεν θα τα καταφέρω να παρευρεθώ στο Madwalk (κλαψ) ψάχνει τρόπους να με κάνει χαρούμενη βάζοντας με στο team.

alexbackstage-madwalk-smellslikefashion-14backstage-madwalk-smellslikefashion-9 backstage-madwalk-smellslikefashion-15 backstage-madwalk-smellslikefashion-20 backstage-madwalk-smellslikefashion-18 backstage-madwalk-smellslikefashion-17 backstage-madwalk-smellslikefashion-16 backstage-madwalk-smellslikefashion-11 backstage-madwalk-smellslikefashion-6

Πίσω στο θέμα μας. Είναι πολύ κουραστικό να γυρίζεις βίντεοκλιπ. Είναι ακόμα πιο κουραστικό να μην συμμετέχεις σε αυτό αλλά παρ’ όλα αυτά να στέκεσαι υπομονετικά μέχρι να στρώσει καλά το ρούχο του μοντέλου για να αρχίσει το shooting. Αλλά είναι πολύ ωραία και πρωτόγνωρη εμπειρία και αισθάνομαι τυχερή που ήμουν εκεί. Το σενάριο είναι φοβερό – δε θα σου αποκαλύψω τίποτα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει. Και πώς να μη σου αρέσει δηλαδή. Πρόκειται να δεις όμορφους άντρες να ποζάρουν και να χορεύουν, την Καγιά να είναι awesome as always φορώντας Gaultier, τους Playmen να παίζουν με τις κονσόλες και την Courtney να κάνει τα φωνητικά και να χορεύει κιόλας. Και μέσα σε όλα, να πρωταγωνιστεί και η Coca – Cola Light.

backstage-madwalk-smellslikefashion-10 backstage-madwalk-smellslikefashion-8 backstage-madwalk-smellslikefashion-1 backstage-madwalk-smellslikefashion-5

Είναι πολλά αυτά που πέρασαν από το μυαλό μου εκείνη την κουραστική Κυριακή στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Πρώτα από όλα, τι ωραία που είναι η Γλυφάδα! Δεύτερον, πόσο cool είναι οι Playmen, aka Λευτέρης και Παύλος! Και τρίτον, πόσο μου αρέσει το Madwalk. Ξέρω ότι ζούμε στην Ελλάδα της κρίσης. Ξέρω επίσης ότι η Ελλάδα δε φημίζεται για τα φαντασμαγορικά της events. Θα μου πεις, εδώ δεν έχουμε τα βασικά, το event μας μάρανε; Ναι, φίλη και φίλε μου. Μας ενδιαφέρει. Είναι μία μορφή διασκέδασης και η μόδα είναι τέχνη και της αξίζει το φαντασμαγορικό και το «ουαο» έστω για μία μέρα τον χρόνο. Γιατί όταν πηγαίνεις στο «φαντασμαγορικό fashion week της Αθήνας» και συνειδητοποιείς ότι ούτε καν πλησιάζει αυτό που υπόσχονται οι διοργανωτές, ενθουσιάζεσαι βλέποντας το Madwalk. Χαίρομαι πολύ που το Madwalk κατάφερε να γίνει θεσμός και ελπίζω σε καλύτερες μέρες, με ακόμα πιο ανερχόμενους αλλά εξίσου ταλαντούχους σχεδιαστές και τραγουδιστές.

Τι λες εσυ; Θα παρευρεθείς στην εκδήλωση; Πώς σου φαίνεται η προσπάθεια των διοργανωτών;