| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Korres Summer Fun Lips & Cheeks

korres-smellslikefashion-1

Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ την εταιρία Κορρές και, όχι, δεν είναι για διαφημιστικούς σκοπούς. Πραγματικά, η εν λόγω εταιρία πάντα άνηκε στις αγαπημένες μου χάρη στα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιεί, και ειδικά από τότε που επισκέφτηκα το εργοστάσιο τους έχουν μπει στην καρδιά μου.

Όχι μόνο δίνουν σημασία στους αγρότες της επαρχίας και προσπαθούν να τους στηρίζουν όσο μπορούν, αλλά παράλληλα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα, μαζικής παραγωγής καλλυντικά που θα βρεις εκεί έξω. Επίσης, είναι ελληνική εταιρία που κάνει την αντίθεση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και αντί να τα παρατήσει, προκαλεί χαμό στις μεγαλύτερες εμπορικές πόλεις του κόσμου.

Οι δύο νέες αφίξεις της εταιρίας Κορρές υπόσχονται καλοκαιρινό, juicy και διακριτικό look με τα Lip Butter λιπ γκλος τα οποία μπορούν κάλλιστα να αντικαταστήσουν τα κλασικά λιποζάν τύπου προϊόντα. Είμαι γνωστή για την ευαισθησία στα χείλη μου (ξεραίνονται πανεύκολα και αν δεν εφαρμόσω κάποιο lip butter εξαιρετικής ποιότητας με τσούζουν) και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα συγκεκριμένα προϊόντα.

korres-smellslikefashion-2 korres-smellslikefashion-3

Τα Blush Sticks από την άλλη είναι πολύ πρακτικά, χωράνε ακόμα και στο μικρότερο τσαντάκι και αφήνουν βελούδινο (αλλά διακριτικό) χρώμα που διαρκεί. Όπως και τα Lip Butters, τα χρώματα στα οποία θα βρεις αυτά τα μαγικά προϊόντα είναι απαλό ροζ, βερυκοκί και χρυσαφί – μπεζ. Σύντομα θα έχεις και make up tutorial!

korres-smellslikefashion-4

Τελευταία και καλύτερη άφησα την αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα – με το που ανοίξεις το καπάκι, θα μυρίσει καρπούζι όλο το δωμάτιο! Δεν είναι λιπαρή, είναι ενυδατική, έχει καλυπτική δράση και καμιά φορά τη χρησιμοποιώ αντί για make-up αν δεν πρόκειται να βάλω πολύ πούδρα από πάνω.

Όλα θα τα βρεις στα φαρμακεία στις γνωστές, προσιτές τιμές του Κορρέ! Περιμένω απόψεις!