| 7 ΣΧΟΛΙΑ

Calzedonia Swimwear Show 2013

calzedoniashow-smellslikefashion-59

Είναι Τρίτη, 16 Απριλίου. Βρίσκομαι μαζί με την ελληνική αποστολή της Calzedonia, bloggers και fashion editors από περιοδικά στο Ρίμινι της Ιταλίας για να παρακολουθήσουμε από κοντά το swimwear  fashion show της εταιρίας. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ (θα τα μάθεις σε επόμενο post). Είμαι ενθουσιασμένη, όμως δεν ξέρω τι ακριβώς θα δω και πάντα φροντίζω να μην έχω υψηλές προσδοκίες για να μην απογοητευτώ. Μπαίνουμε στο χώρο της εκδήλωσης, αφού πρώτα έχουμε δει πολλές  fashionistas στο προαύλιο του μοντέρνου κτιρίου. Παίρνουμε θέσεις. Ακούμε ουρλιαχτά χαράς και κοιτώντας στην γιγαντοοθόνη βλέπουμε ότι μόλις έφτασε η Sarah Jessica Parker. Χαμός!

Η ώρα είναι 20:59. Ακούω τη Βάσια να με ρωτάει τι ώρα αρχίζει η επίδειξη. «9 η ώρα», της απαντάω με αμφιβολία, έχοντας πάρει γεύση του πώς είναι η κατάσταση στα περισσότερα (ελληνικά τουλάχιστον) shows: πάντα καθυστερούν. «Σιγά μην αρχίσει στην ώρα του», μου λέει η Βάσια. Πάει 21:00 και τα φώτα σβήνουν. Φοβερό!

Αφού παρακολουθούμε για πρώτη φορά το διαφημιστικό της εταιρίας, με μουσική εκπληκτική που γράφτηκε αποκλειστικά για την Calzedonia, το υπερθέαμα ξεκινάει. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που είδαν τα μάτια μου. Έχω φροντίσει να τραβήξω 5-6 βίντεο σύντομης διάρκειας, που θα ανέβουν σε λίγο καιρό. Μπαίνει στην σκηνή η Kesha και μας προκαλεί να σηκωθούμε. Τα μοντέλα παρελαύνουν με αυτοπεποίθηση, εμείς χορεύουμε, τραγουδάμε, είμαστε ευτυχισμένες. Στη συνέχεια παίρνουν θέση άλλοι τραγουδιστές, συγκροτήματα και djs.

40 λεπτά κράτησε το απόλυτο θέαμα, όπως ακριβώς υποσχόταν το δελτίο τύπου! Δεν έχω ξαναδεί τίποτα τόσο όμορφο, συγχρονισμένο, τέλειο, θεαματικό στη ζωή μου και ελπίζω να μην είναι η τελευταία φορά που ζω κάτι τέτοιο. Είναι περιττό να πω πόσο απίστευτα ήταν τα μοντέλα, έτσι;

Απόλαυσε τις φωτό και πραγματικά ανυπομονώ να μάθω τις εντυπώσεις σου από την επίδειξη.

calzedoniashow-smellslikefashion-1calzedoniashow-smellslikefashion-3calzedoniashow-smellslikefashion-5calzedoniashow-smellslikefashion-4calzedoniashow-smellslikefashion-7calzedoniashow-smellslikefashion-9calzedoniashow-smellslikefashion-12calzedoniashow-smellslikefashion-15calzedoniashow-smellslikefashion-18calzedoniashow-smellslikefashion-20calzedoniashow-smellslikefashion-21calzedoniashow-smellslikefashion-23calzedoniashow-smellslikefashion-25calzedoniashow-smellslikefashion-26 calzedoniashow-smellslikefashion-28 calzedoniashow-smellslikefashion-29 calzedoniashow-smellslikefashion-30 calzedoniashow-smellslikefashion-31 calzedoniashow-smellslikefashion-32 calzedoniashow-smellslikefashion-33 calzedoniashow-smellslikefashion-34 calzedoniashow-smellslikefashion-35 calzedoniashow-smellslikefashion-36calzedoniashow-smellslikefashion-39 calzedoniashow-smellslikefashion-40 calzedoniashow-smellslikefashion-41 calzedoniashow-smellslikefashion-42 calzedoniashow-smellslikefashion-43 calzedoniashow-smellslikefashion-44 calzedoniashow-smellslikefashion-45 calzedoniashow-smellslikefashion-46 calzedoniashow-smellslikefashion-48 calzedoniashow-smellslikefashion-49 calzedoniashow-smellslikefashion-50 calzedoniashow-smellslikefashion-51 calzedoniashow-smellslikefashion-52 calzedoniashow-smellslikefashion-53 calzedoniashow-smellslikefashion-54 calzedoniashow-smellslikefashion-55 calzedoniashow-smellslikefashion-56 calzedoniashow-smellslikefashion-57 calzedoniashow-smellslikefashion-58

Νιώθεις ότι είσαι κι εσύ εκεί;