| 5 ΣΧΟΛΙΑ

Calzedonia Show 2013: The VIP Party

alexia-sarah-smellslikefashion

Το fashion show μόλις έχει τελειώσει. Με τη Βάσια και την Αννούσα στρώνουμε τα φορέματα μας και τρέχουμε προς την πλευρά της Sara Jessica Parker για να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί της. Οι bodyguard της (8 στο σύνολο, παρακαλώ ) την έχουν ήδη περικυκλώσει και την οδηγούν προς τη μεριά του party και εμείς απογοητευτήκαμε. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε μία ώρα που πλησιάζουμε την SJP αλλά δεν τα καταφέρνουμε να πάμε κοντά της. Πεισμώνουμε. Αρχίζουμε να την ακολουθούμε με βήμα γρήγορο και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος, που κάνει στην άκρη για να περάσει η superstar, μάλλον μπερδεύεται με την αυτοπεποίθηση μας. Κάνουν στην άκρη να περάσουμε, μας βγάζουν φωτογραφίες. Σουρεάλ στιγμή! Καθώς την ακολουθούμε, την βλέπουμε που περνάει στον χώρο του VIP. Η Αννούσα τρυπώνει μέσα και εγώ με τη Βάσια μένουμε ελαφρώς πίσω. «Α δεν γίνεται αυτό», σκέφτομαι και προχωράω κι εγώ παίρνοντας από το χέρι της Βάσια. Περνάμε την κορδέλα. Μπήκαμε στο VIP party, ουάο!!!!! Φυσικά, οι διοργανωτές του show είχαν φροντίσει προηγουμένως να μας εξασφαλίσουν ειδικό πάσο για να μπούμε στο Vip χώρο, αλλά λόγω της σύγχυσης που προκαλούσαν οι χιλιάδες καλεσμένοι ήταν λογικό να μην καταφέρουμε να μπούμε εγκαίρως. Βλέπεις, η πολύωρη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο μας στοίχισε τις backstage photos που θα είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε και η Calzedonia ήθελε να μας αποζημιώσει με κάποιον τρόπο, κάτι που έγινε αποκλειστικά για την Ελλάδα. Ευχαριστούμε!!

Ακόμα όμως δεν έχουμε δει από κοντά την SJP. Πλησιάζουμε, τη βλέπουμε, αλλά οι σωματοφύλακες δεν μας αφήνουν να την πλησιάσουμε. Τρίτη απόρριψη!! Η Βάσια όμως ήταν αποφασισμένη να μη γυρίσει πίσω χωρίς φωτογραφία και τρυπώνει σε ένα μικρό κενό που είχε αφήσει η φρουρά. Και εκεί ακολουθεί ο διάλογος που δεν θα ξεχάσω ποτέ:

-Hi, we’re fashion bloggers from Greece!                                                                            

-Οh my God, I love Greece! It’s the most beautiful country ever. No maintanos!!!

«Τι μας είπε;;!» σκέφτηκα. No maintanos; Τι είναι αυτό; Αλλά έχεις μπροστά σου την SJP, δεν μπορείς να μείνεις ανέκφραστος και αρχίζω να γελάω με το αστείο (;) της. Μας πήρε χαμπάρι όμως και εξηγεί:

-I hate parsley, so I have to learn how to say “No Parsley” in every single language of any country I visit. No μαϊντανός!!!

Ξαφνικά σκάει μύτη και η Αννούσα και με τη γνωστή αυτοπεποίθηση της, ξεκινάει κουβέντα για το ότι ήταν εδώ η Patricia Field και μίλησε για την SJP (“Oh my God, I love Particia and I miss her so much!!”) ενώ στη συνέχεια η Sarah μας αποκάλυψε ότι θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές, σαν καλές φίλες που γίναμε. Βγάλαμε και φωτογραφίες και την αφήσαμε στην ησυχία της! Υπέροχη, γλυκιά, ευγενέστατη και όμορφη, η SJP ήταν όπως ακριβώς την περίμενα και ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε!

Δες τις φωτογραφίες για να πάρεις μια καλύτερη εικόνα του τι είδανε τα ματάκια μας εκεί μέσα!

vipparty-smellslikefashion-10 vipparty-smellslikefashion-9 vipparty-smellslikefashion-11 vipparty-smellslikefashion-12 vipparty-smellslikefashion-8 vipparty-smellslikefashion-6 vipparty-smellslikefashion-7 vipparty-smellslikefashion-1 vipparty-smellslikefashion-15 vipparty-smellslikefashion-5 vipparty-smellslikefashion-2 vipparty-smellslikefashion-21 vipparty-smellslikefashion-23 vipparty-smellslikefashion-18 vipparty-smellslikefashion-20 vipparty-smellslikefashion-14 vipparty-smellslikefashion-16 vipparty-smellslikefashion-17 vipparty-smellslikefashion-4 vipparty-smellslikefashion-3 vipparty-smellslikefashion-19vipparty-smellslikefashion-24 vipparty-smellslikefashion-22

Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία του Vip Party.