| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Calzedonia Fashion Gallery: The Beachwear Collection

fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-1

Είδαμε το show, είδαμε το VIP Party, ώρα να ρίξουμε μία ματιά στο Fashion Gallery που είχε στήσει η ομάδα της Calzedonia δίπλα στο χώρο της επίδειξης. Και εδώ η ιστορία είναι λίγο σουρεάλ – γενικά όλο το 2μερο στο Ρίμινι ήταν σουρεάλ! Για να καταλάβεις, αφού έχουμε ξυπνήσει πρωί πρωί με κύκλους κάτω από τα μάτια, αφού έχουμε φάει το πιο ωραίο πρωινό στο ξενοδοχείο και αφού έχουμε κάνει brunch στην παραλία, φτάνουμε επιτέλους στο Gallery. Οι φωτογραφικές μηχανές έχουν φορτιστεί, η κάρτα μνήμης ζεσταίνεται και ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε τη δουλειά μας: φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες. Οι φύλακες του χώρου, όμως,  μας ενημερώνουν με αυστηρό ύφος ότι δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες – για ανταγωνιστικούς λόγους. Η κατσίκα όμως δεν μασάει ταραμά και η Τζίνα Κωνσταντοπούλου (που by the way οργάνωσε τέλεια το ταξίδι) της Calzedonia σε χρόνο μηδέν καταφέρνει να μιλήσει με τους υπεύθυνους και μας προμηθεύει με ειδικά press pass για να τραβήξουμε ανενόχλητες τις φωτογραφίες μας.

Πάμε τώρα στα μαγιό της Calzedonia, όπου νομίζω ότι πάνω από τα μισά είναι τύπου brazilian ακολουθώντας πιστά την τάση της εποχής. Αν υπήρχε έστω μία πέρυσι χωρίς brazilian (εγώ!) φέτος θα αλλάξει γνώμη. Πολλά χρώματα, πολλά  prints, πολλά σχέδια. Από basic κομμάτια μέχρι και πιο “πολυτελή”, με ιδιαίτερα κοψίματα και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όλα θα τα βρεις στα καταστήματα Calzedonia στις γνωστές προσιτές τιμές! 

fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-2 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-3 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-4 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-5 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-6 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-7 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-8 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-9 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-10 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-11 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-13 fashiongallery-calzedonia-smellslikefashion-14rimini-smellslikefashion-2 rimini-smellslikefashion-5

Πάρε το αγόρι σου (έχει και γι’αυτόν μερικά σχέδια!) και τρέξτε για καλοκαιρινές αγορές, αλλά πριν τον σύρεις αναποφάσιστη  πάρε μία ιδέα από ολόκληρη τη συλλογή με ένα κλικ εδώ.

(insider tip): τα περισσότερα κομμάτια θα έρθουν στα καταστήματα τις επόμενες 2 βδομάδες που ακολουθούν, οπότε πάρε θέση μάχης.